Fórum, csevegés a velorexről!   olvasó

Paks paRIPA találkozó

Plants: image 4 0f 6 thumb

Az atom városban!

 

Az idei nyár, mint persze a többi is, szerencsére tele van program lehetõségekkel, amit már tavasszal próbálunk egy naptár segítségével beosztani. Ez nem mindig sikerül, hiába is szeretnénk minden rendezvényen ott lenni. Idõ hiányában ez lehetetlen. Tavaly már kaptunk meghívót kedves barátunktól Ring Istvántól, de sajnos csak Karcsi tudott elmenni. Beszámolója alapján nagyon jó hétvégét töltöttek Pakson. Eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad idén ott leszünk mi is. Szerencsére sikerült idõt szakítani, még ha csak két napra is.

A találkozó július 10.-én kezdõdött pénteken. Szerencsénkre tökéletes volt az idõjárás. Reggel korán indultunk, hogy elkerüljük a pesti dugókat. Két velorex-szel négyen vágtunk neki a nagy útnak. Karcsi hozta anyukáját Erikát - nem engedik el szülõi felügyelet nélkül :), akinek mi mindig nagyon örülünk. Én "szokásos" velos társamat hoztam, Erát. A gyorsaság kedvéért a M6 autópáján mentünk egészen Dunaújvárosig, onnan tovább a hatos fõuton. A többiekkel az atomerõmû elõtt találkoztunk, megnéztük egymás jármûveit. Kis idõ múlva szervezett formában megtekinthettük az atomerõmû kiállítási részlegét, majd felmehettünk a reaktorterembe is - estére nem kellett ránk láthatósági mellény, világítottunk anélkül is :) Nagyon érdekes volt az üzemlátogatás, nem láthat az ember minden nap egy atomreaktort!

A látogatás után elmentünk Paks közponjába, ahol a város vezetõi a múzeum kertjében megvendégeltek minket zsíroskenyérrel. Cserébe néhány órán keresztül a lakosság örömmel csodálhatta a gyönyörû és ritka jármûveket. Itt már három velorex állt egymás mellett, mert örömmel tapasztaltuk, hogy paks környékén is van lelkes velorex tulajdonos.

Délután elmentünk a szállásunkra, amely egy régi gyermektábor Paks közelében. A nap további részét itt töltöttük beszélgetéssel, sütögetéssel. Volt aki szerelgette jármûvét, mások próbaútra mehettek egy kamionnal, majd megjött a várva várt vacsora, mely igazán kitünõre sikerült. Volt tombola, itt szerencsésnek mondhattuk magunkat, mert mind a két velorexbe jutott ajándék. Este felé befutott Dávid is, így már négy velorex díszelgett egymás mellett.

Szombaton reggel csak nehezen sikerült kikecmeregnünk a sátorból, de a reggeli után már frissen vágtunk neki az aznapi túrának. Útvonalunk a Paks környéki kissebb településeken haladt keresztül, egy- egy rövidebb megállóval, hogy a helyi lakók megtudják nézni a jármûveket. Minden településen nagy örömmel fogadtak bennünket, és szó szerint összegyûlt a falu apraja,- nagyja.

Végezetül Pakson fagyiztunk egyet, amely nagyon jól esett egy ilyen meleg nap után. A táborba visszaérkezve mi már készülödtünk a hazaindulásra, mert a gyerekek vártak minket otthon, és Karcsinak is dolgoznia kellett vasárnap. Este hét körül búcsúztunk el a veterános társaktól és fájó szívvel hagytuk ott ezt a remek találkozót.

A velorexek tökéletesen teljesítették feladatukat, nagyon jól viselték a nyári extrém meleg idõjárást.

Köszönjük Ring Istvánnak és kedves családjának ezt a kellemes és programokban igen gazdag hétvégét.

Plants: image 1 0f 80 thumb Plants: image 2 0f 80 thumb Plants: image 3 0f 80 thumb Plants: image 4 0f 800 thumb Plants: image 5 0f 80 thumb Plants: image 6 0f 80 thumb
Plants: image 7 0f 80 thumb Plants: image 8 0f 80 thumb Plants: image 9 0f 80 thumb Plants: image 10 0f 80 thumb Plants: image 11 0f 80 thumb
Plants: image 13 0f 08 thumb          

készítette: Bobek dátum: | 2008.09.16.
 
 
 

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary