Fórum, csevegés a velorexről!   olvasó

Brno börze

Plants: image 4 0f 6 thumb

2 napban

 

Ismét itt az õsz, ismét brüni börze. Természetesen, mint cseh veterán jármû gyüjtõk, mi se hagyhatjuk ki ezt a jeles rendezvényt. De ne rohanjunk anyira elõre, mert mint eddig, így most is próbáltuk ezt az utazást is kirándulássá formálni. Pénteken kora délután indultunk el Karcsival a jól megszokott Sahy-Nyitra-Hodonin útvonalon. Estére megérkeztünk Brünoba. A hideg ellenére úgy döntöttünk, megnézzük a város szépségeit. Teljesen más hangulata volt a városnak mint legutóbb világosban. A séta után elmentünk a börzének helyet adó kiállító központ elõtti parkolóba, és eltettük magunkat a másnapra.

Reggel frissen ébredtünk , fõztünk egy jó teát, majd reggeli. Nyitás elött nem sokkal megérkezett Tamás és Bubó, velük együtt indultunk el az alkatrészek tengerébe.A börze sztárja egy gõz úthenger és egy gõz teherautó volt, amelyeket menet közben lehetett megcsodálni.Böngészés közben rengeteg cseh, lengyel, magyar ismeröst köszönthettünk, köztük Pistiéket Györbõl, akiknek vittünk egy bõrt és néhány gumit, így õk már nem mentek haza üres kézzel.

A börze több éves tapasztalatunk alapján drágul, mindenért többet kérnek mint néhány éve. Egyre népszerûbb a magyarok között, több magyarral találkozunk az eladók között is. A sorok bejárása után idõt szakítottunk a kiállított jármûvek megtekintésére is, így csak ebéd után indultunk haza. A hazavezetõ úton csak egy magán vadasparknál idõztünk egy keveset, így már este hét körül itthon is voltunk.

Plants: image 1 0f 15 thumb Plants: image 2 0f 15 thumb Plants: image 3 0f 15 thumb Plants: image 4 0f 15 thumb Plants: image 5 0f 15 thumb Plants: image 6 0f 15 thumb
Plants: image 7 0f 15 thumb Plants: image 8 0f 15 thumb Plants: image 9 0f 15 thumb Plants: image 10 0f 15 thumb Plants: image 11 0f 15 thumb Plants: image 12 0f 15 thumb
Plants: image 13 0f 15 thumb Plants: image 14 0f 15 thumb Plants: image 15 0f 15 thumb      
           
           

készítette: Bobek dátum: | 2008.10.22.
 
 
 

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary