Fórum, csevegés a velorexről!

  olvasó

Kulcs ismét

Plants: image 4 0f 6 thumb

Gergő barátunk, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is meghívta a Velorex klub tagjait, a Kulcson lévő, gyönyörű Duna parti  nyaralójába. A találkozó szombaton kezdődött, és hétfőn délelőtt  ért véget. Én Lipivel  indultam  Tárnokról, és bár az én egérkém megint egy kicsit gyengélkedett, azért szépen legurultunk. A Kulcs táblához érve, szemből két Velo  tűnt fel, Sanyi és Gizike Oroszlányból, és az új csapat társaink, Attiláék  Tiszacsegéről. A nyaralóban, Gergő és Anyukája, valamint az elsőnek érkező  buszos  Pisti várt minket.
Később aztán sorra érkeztek a többiek is. Összesen 10 Velorex  volt a kertben, sajnos nem mindenki tudott  a kis kedvencével jönni!!  Így a rekord részvétel, még mindig a buszos Pistinél Császáron, összejött  11 Velorex maradt. Délutánra  már nagyon jó volt a hangulat, és  kiadós ebéd után / külön  köszönet érte Gergőéknek / a szemben lévő szigetre telepedtünk át. Nagy pancsolás kezdődött a Dunába, ami egyébként nagyon kellemes hőmérsékletű volt. Valakinek eszébe jutott a  „ Tenkes  kapitánya című film „ , így mindegyikünk részesült egy kis  iszap pakolásba. A közelgő estére való  tekintettel vissza csónakáztunk a nyaralóba, itt aztán megint  folytatódott az eszem-iszom, ami hajnalig tartott. Vasárnap délelőtt, a Dunaújvárosi  strandon lubickoltunk, ebéd után ismét a szigetet szálltuk meg. Délután csapatmunkával Velorex klubos pólókat szitáztunk. Ez volt az utolsó ott töltött  esténk, így  aztán megint csak jó sokáig beszélgettünk. Hétfő délelőtt össze pakolás, és fájó szívvel indulás haza. Hálás köszönet Gergőéknek ezért a fejedelmi hétvégéért, és a szíves vendéglátásért!!!!!!!!!  Jó lenne ha jövőre is találkozhatnánk itt!!!!!

Maus

készítette:Maus dátum: | 2013.08.21.
lájkolj, oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary