Fórum, csevegés a velorexről!   olvasó

Fóti veterán verseny

Plants: image 4 0f 6 thumb

"Itt van az õsz itt van újra"

 

2007. szeptember 1. Ismét eljött az õsz, ami enyhe szomorúsággal tölti be szívünket. Azért panaszra nincs ok, mert mint minden évben, most is a Fóti Motorbarátok Köre gondoskodott egy kiváló nyárbúcsúztató veterán versenyrõl. Az idõjárás kegyes volt a szervezõkhöz, és persze a versenyzökhöz is.

Természetesen a Velorex Klub sem hiányozhatott a rendezvényrõl. A veteránok szerelmesei közelrõl is megcsodálhattak néhány velorexet. A velok most is bebizonyították, hogy különleges jármûvek, mert az emberek megérkezésünket követõen máris körbe állták a két "Bõregeret".

Idén mi csak nézõként tiszteltük meg a rendezvényt, a versenyben nem vettünk részt. E rövid túránkon két velorexszel és egy vespa robogóval kirándultunk át Fótra, hatan.

A hazavezetõ út nem volt probléma mentes, mert az egyik kanyarban Lacika barátunk a vespával kisodródott, és berepült egy zödségesbe. Mentõt kellett hívnunk, de szerencsére csak a válla ficamodott ki.

A balesetet leszámítva kellemes délelõttöt töltöttünk Fóton.

Plants: image 1 0f 80 thumb Plants: image 2 0f 80 thumb Plants: image 3 0f 80 thumb Plants: image 4 0f 800 thumb Plants: image 5 0f 80 thumb Plants: image 6 0f 80 thumb

készítette: Bobek dátum: | 2003.09.38.
 
 
 

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary