Fórum, csevegés a velorexről!

  olvasó

Jászberényi hétvége

Plants: image 4 0f 6 thumb

Irány az alfőld.

Egy derűs szombati napon indultunk volna Jászberénybe, Zsolti barátunk meghívására, ahol neki, két horgász telke, és háza is van. Sajnos némi gyújtás probléma adódott, Gergő egérkéjével, így egy kicsit csúszott az indulás. Útközben elég viharos szélben, és némi eső kíséretében értűnk oda! A vendég látónk gondoskodott az étel, és ital ellátásról, de Ő a munkája miatt, nem tudott csak másnap reggel ott lenni. Gergő, Tomas, és én neki álltunk a terasz rész tető alá hozásának /fóliázás/ ,hogy rossz idő esetén is kint tudjunk beszélgetni.
Délután Zsolti anyukájáék meghozták a bográcsban készült babgulyást, amit mester szakács főzött!! Karcsi és Géza éjfél körül érkeztek meg mert ők a munkájuk miatt csak 10 óra magasságában tudtak indulni, nagyon jól jöttek az éjszakában!!! Még hajnalig beszélgettünk a tábortűz mellett, aztán lefeküdtünk. Másnap délelőtt meg jött Teky is autóval, majd később Lipy egy barátjával motorral. Körbe sétáltuk a halastavat, aztán Jászberényben gurultunk egy kicsit. Délután közeledtével még találkoztunk egy Velos párral, és így már hét Velo tett egy kisebb felvonulást. Gézának elkellett jönnie, és én csatlakoztam hozzá, mi vasárnap elbúcsúztunk a Többiektől. A további fejleményekről nincs információm!!!

készítette: maus dátum: | 2010.05.05.
lájkolj, oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez