Fórum, csevegés a velorexről!

  olvasó

Kétbodony

Plants: image 4 0f 6 thumb

Ezen a hétvégén Karcsi meghívott bennünket Kétbodonyba, a családi házukba, és a másnap Bokor községben tartott traktor majálisra, ami egyben veterán találkozó is volt. Az indulás 6 órára volt tervezve, de már este 7 óra körül el is indultunk. Én és Zsuzsi pajtim, Karcsihoz mentünk, itt egy kis beszélgetés után, Gergőék-nél vártuk Lipit. Így négy egérkével indultunk el. Géza Kétbodonyban a ház elött várt minket. Az este husi sütögetéssel, iszogatással, és az összes motorkerékpár magasztalásával,nagyon kellemesen telt el. Külön meg kell említenem, hogy Géza újabb motor beszerelésére készül, a Jáwa, Honda, már nem jó, most egy brutális 250-es ETZ a jelölt!!! Gergőnek szombat reggel haza kellett menni, és Zsolti aki este érkezett meg Jászkisér-ről / nem a szomszédból jött el, hogy együtt legyen a csapattal/ szintén elköszönt, mert hívta a meló.

Gyönyörű helyen voltunk, és az ember csak ilyenkor érzi hogy itt Magyarországon, mennyi csodálatos hely van , ahol még nem járt!! A szombat reggel, igazi Velorexes időjárást hozott, így aztán elég hepe-hupás utakon leértünk Bokorra, és a falucska előtt, már több kilométeres kocsi sor kígyózott. De a Géza ,mint falkavezér, halált megvető bátorsággal, az egész autós társadalmat figyelmen kívül hagyva a szembe jövő sávban végig vitt minket a beengedő pontig! Addigra nekem, és Lipinek is kuplung problémái akadtak, a sok csúsztatástól büdös ferodol szag jött. Dél felé megérkezett Teky, emelve a Velorex Klub színvonalát, és a tőle el nem hagyható, PA-DÖDÖ , A haza utat Fóton, Karcsi Pizzerriájban fejeztük be, ahol , mindengyikünk akkora Pizzát, kapott hogy meg enni nem tudta ,csak a másik felét haza vinni. Nagyon jó volt ez a hétvége, és annyira örültem ,hogy megint együtt gurultunk!!

Sziasztok Maus


Nagyobb térképre váltás

készítette:Maus dátum: | 2012.05.21.
lájkolj, oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary