Fórum, csevegés a velorexről!   olvasó

Motoros nap

Plants: image 4 0f 6 thumb

Felvonulási tér!

 

Eljött a tavasz, itt a jó idő, előkerülnek a motorok a garázsok mélyéről, és persze a VELOREXEK. A magyarországi velorex tulajdonosok sem ülnek otthon a tévé előtt ilyen szép időben, keresik a lehetőségeket a találkozásra, a közös megmozdulásra.

Idén is megrendezésre került április 25-én a motoros balesetmegelőzési nap, amelyre kedves barátunk Peti hívott meg minket, hogy néhány velorex-szel színesítsük a veterán szekció palettáját. A meghívásnak híre ment, így hat velorex-szel képviseltette magát a klub. A résztvevők között üdvözölhettük Zsoltiékat, akik Jászberényből érkeztek, és a nagy távolság ellenére is pontosak voltak.A másik megleptés Zoltán ( Roger Maus) volt, akit most ismerhettünk meg személyesen. A rendezvényen még Tamás, Karcsi, Gergő, és egy barátunk vett részt kölcsön velorex-szel.

A hat velorex nagy népszerűségnek örvendett, de sajnos egy idő után már kellemetlenné vált az emberek tömege, mert kérdezés nélkül kezdtek a velorexekbe beülni. Sajnos nem mindenki tudja felmérni, hogy valaki mennyit dolgozott a járművével, és az milyen sokat számít neki, így ha netán rájuk szóltunk, hogy a dolgok nem azért vannak, hogy rángassa, akkor meg voltak sértődve.

A rendezvény egy közös velozással zárult, örültünk, hogy hat járművel részt tudtunk venni a rendezvényen, és reméljük, hogy az idén még lesz olyan esemény, amelyen még több velorexes társunkal találkozhatunk.

A győri szekció mentségére legyen írva, hogy a komáromi erődben is pont ezen a napon rendeztek veterános rendezvényt, és így ők ott képviseltették a klubot.

Plants: image 1 0f 80 thumb Plants: image 2 0f 80 thumb Plants: image 3 0f 80 thumb Plants: image 4 0f 800 thumb Plants: image 5 0f 80 thumb Plants: image 6 0f 80 thumb
Plants: image 7 0f 80 thumb Plants: image 8 0f 80 thumb        

készítette: Bobek dátum: | 2009.05.14.
 
 
 

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary