Fórum, csevegés a velorexről!

  olvasó

IX. nagytalálkozó eleje

Plants: image 4 0f 6 thumb

Az idei Magyarországi Velorex találkozóra, július-14-én szombaton került sor Budapestről.

Teky, én, Karcsi+ Gergő /egy-egy Veloval / indultunk Győrságra, útközben Lipi is csatlakozott hozzánk. Innen öten róttuk az aszfaltot. Az 1-es úton ketten lemaradtak, /vagy legalább is azt hittem, ezért Teky mellé mentem, hogy szóljak neki, hogy álljunk félre, várjuk be a többieket. Ezt az éber rendőrök, nekem ötezer forinttal díjazták! Innen nagyon szép napsütéses időben értünk le, Győrság-ra, ahol a vendéglátónk, Pisti már kitáblázta az utat, /Velo felirat, nyíllal / ,így elég könnyen oda találtunk. A bográcsban már rotyogott a babgulyás, ami igen finomra sikeredett, bár én csak este ettem belőle, de addigra csak leginkább a lé maradt meg. Ebéd után elindultunk Dunakilitire , ahol motoros találkozó volt. Ide már hat velo-val, érkeztünk meg. /Én, Teky, Lipi, Feri, Zsuzsa a 350-est ő vezette, Karcsiék, és később megérkezett hetediknek Győrből Farkas Tomi is. Azt elfelejtettem meg- írni, hogy az egész úton, végig kísért minket Teky Apukája, Ricsi az öccse, Attila, akivel Teky Veloja készült, és még egy szimpatizáns, de sajnos az ő nevét nem tudom, pedig többször is el jött velünk, de legközelebb, ígérem megjegyzem!!!!!! Mosonmagyaróváron megálltunk fagyizni, itt még kb: 38 fok volt, Dunakilitin borult ég, 15 fok szél eső átfagytam, mint egy kutya. Teky apukája és ő, adtak meleg cuccot nekem és Erzsinek, hálás köszönet érte. A motoros találkozón, életveszélyes bemutatókat nézhettünk meg, első kerékre állás, egy kerék kormány fogás nélkül, gumifüstölés, stb. / Este fél 9 –re értünk vissza a szállásunkra, ahová egy fiatal pár meg érkezett Cseh országból egy 350-es Jawa-val. Ők jöttek csak, de végig esőben, és jól átfagytak szegények! Az este a szokásos beszélgetésssel, iszogatással telt. Tomi autóval jött , mert a Veloja felújítás alatt van.

Vasárnap a rossz ídőjárásra tekintettel én Lipivel haza indultam, Karcsi, Pisti, és a Cseh fiatalok a Balatonra, és onnan Magyarhertelendre. Innentől többet nem tudok írni! :)

Sziasztok Maus

készítette:Maus dátum: | 201.07.19.
lájkolj, oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary