Fórum, csevegés a velorexről!

  olvasó

Buszos Pisti party

Plants: image 4 0f 6 thumb

Császár 2011


Buszos Pisti-nél , Császáron volt a 2011-es évad utolsó nyárvégi találkozója, ami velo létszámban a legmagasabb 11 velo, részvételével zárult. Én Karcsival, és Gergővel Dunakesziről indultunk, és  Biatorbágynál találkoztunk Lipy-vel, de  ő , a nagy igyekezetben, elindult ékszíj nélkül, kicsit furcsállotta, hogy szalonnát lehet sütni a motoron. Tomas nem tudott az nap eljönni velünk, de Biatorbágy-ra, a P20-assal  oda jött, és végül is, ő hozott Lipy-nek ékszíjat.
Mivel egy kicsit késésben voltunk az idővel, innen már, egyenesen  Oroszlányba tartottunk, Sanyiékhoz, hogy megnézzük,
a világkörüli útra induló, készülő  Egerentyűt. Gizike nekem megmutatta azt a hatalmas kertet is , ami a tulajdonukat képezi, egyszerűen gyönyörű!!! Mivel nagyon ránk sötétedett, elköszöntünk, és indultunk Császárra, de itt már Géza barátunk és Győrböl  Feriék is csatlakoztak hozzánk. Egy kicsit rossz utakon, és össze- vissza világító lámpákkal, homokos úton, a sötétben, oda értünk Pistihez, ahol, már, tábortűz, és nagyon szívélyes fogadtatás várt.. Itt aztán ,nem fogta vissza magát, senki aki szereti a piát!! Reggelig ment a duma! Másnap  megjöttek a többiek is, és Konta Zoli bemutatta a remekművét!!! Mivel hétágra sütött a nap, elhatároztuk, hogy lemegyünk fürdeni a közeli  tóra, és az összes velo+ a Track elfoglaltuk a déli partot. Több horgász érdeklődött  a jövetelünk célja után? A fürdés után én  vissza mentem Pistihez, ahol az otthon hagyott lányok, már igen jó hangulatban, különböző erotikus táncokat jártak! Ezután  Konta  Zoli  és Pisti eljöttek értem, hogy menjek fényképezni, mert  a Henry Farmon , nagyon érdekes dolgokat kellene megörökíteni!! Innen ismét Pistinél kötöttünk ki, ahol kiderült ,hogy Teky barátom testvére, a fürdőzésnél elveszítette a 70000-ft-os szemüvegét. A Henry  farmról kapott búvár felszereléssel aztán Gergő többször tett kísérletet a szemüveg  megtalálására eredménytelenül, mert igen rosszak voltak lent a látási viszonyok. Az este nagyon kellemesen telt, és másnap délelőtt  haza indulunk. A haza vezető út nagyon jó iramban , és az Egérkék műszaki hibája nélkül sikeredett!!

készítette:Maus dátum: | 2001.08.10.
lájkolj, oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

 

Írj levelet Nekünk! Buchala Attila levél Lodi Károly levél Glasza Gergely levél

Keresés a velorexklub.hu oldalon

mystat Google PageRank Keresned sem kell!

Vissza a lap elejére.

fejlesztők: hurvinek, svejk, bobek Minden jog fenntartva veloREX klub hungary